ToutLeMonde
   Etusivu      Toimitusehdot ja maksutavat
TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

TILAUKSEN TEKEMINEN
Tilaus tehdään sähköpostitse pia@toutlemonde.fi tai verkkosivuilta löytyvällä "Tilaukset" - lomakkeella. Tilauksen tehtyäsi saat 2 arkipäivän sisällä vahvistuksen ja maksuohjeet sähköpostiisi. Tilauksiin lisätään toimituskulut.

HINNAT
Hintoihimme sisältyy ALV 23 % tai 13 %. Pidätämme oikeuden hinnan tai maksutavan muutoksiin ilman ennakkoilmoitusta.

TOIMITUS
Saapuneet tilaukset pyritään postittamaan Toutlemondin varastosta 1 - 10 arkipäivän kuluessa tilauksesta tai siitä, kun tilisiirrolla maksettujen tuotteiden tilisiirto näkyy Toutlemondin tilillä. Mahdollisista poikkeuksista toimitusajan osalta ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Mikäli maksat tilauksesi tilisiirrolla, postitamme tilaamasi tuotteet, kun siirto näkyy Toutlemondin tilillä. Jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, katsotaan tilaus peruutetuksi ja tilaus poistuu järjestelmästämme.
Minimitilaus on 10 €.

Jos  tuote loppuu tilapäisesti varastostamme tai sen saatavuus loppuu, ilmoitamme tästä asiakkaalle tilauksen yhteydessä  sähköpostilla tai puhelimitse ja ilmoitamme arvion uudesta toimitusajasta.

Osa tuotteista on saatavilla toistaiseksi vain toimitusmyyntinä. Kysy tarkemmin toimitusajasta tilauksen yhteydessä.

Toimitamme tilaukset kotiinkuljetuksella HYVINKÄÄN ALUEELLA ja muualle Suomeen postitse.  
 
Toimituskulut:

Kotiinkuljetus Hyvinkään alueella: ilmainen

Postitse kirjeenä tai maksikirjeenä: alkaen 4 €

Postitse pakettina: alk. 8,50 € noudettaessa lähimmästä Postista

Postitse kotiinkuljetuksella: alk. 15,00 € (arkisin klo 9.00-21.00 välisenä aikana)

Pidätämme oikeuden muuttaa toimituskulujen hintoja ilman ennakkoilmoitusta sekä oikeuden veloittaa kaikki lähetyksistä mahdollisesti aiheutuvat ylimääräiset kustannukset asiakkaalta.
 
PALAUTUS
Tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus. Palauttaessasi tuotteen, pyydämme ottamaan  yhteyttä Toutlemondiin ennen palautusta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäisessä pakkauksessaan ja myyntikelpoinen. Mikäli tuotetta on käsitelty niin, että ei ole palautuessaan myyntikelpoinen tai se on vaurioitunut palautusoikeutta ei enää ole.

Mikäli postittamamme tuote on virheellinen, vahingoittunut  tai vaurioitunut , ole hyvä ja ota yhteyttä Toutlemondiin mahdollisimman pian. Palautuksen tai tuotevaihdon yhteydessä on ilmoitettava palautuksen tai vaihdon syy, sekä mahdollinen tuote, johon alkuperäinen halutaan vaihtaa. Palautuksen tai vaihdon yhteydessä  pyydämme asiakasta myös lähettämään yhteystiedot sekä tilinumeron ja kopion alkuperäisestä laskusta.

MAKSUTAVAT
Toutlemondilta tilatut tuotteet voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

Käteinen
(joko noudettaessa tuotteet Toutlemonden varastolta tai kotiinkuljetuksen yhteydessä Hyvinkään alueella)

Tilisiirto
Maksaessasi tilisiirrolla, saat aina vahvistuksen ja maksuohjeet sähköpostiisi tilauksen jälkeen 1-2 arkipäivän aikana. Tilisiirrolla maksetut tuotteet postitetaan 1-7 arkipäivän sisällä siitä, kun maksusuoritus näkyy Toutlemonden tilillä.

TIETOSUOJA
Toutlemonden asiakastietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteiden hallinnointiin. Emme luovuta asiakastietojamme eteenpäin.

MUUT EHDOT
Alle 18-vuotiaalla tilaajalla täytyy olla huoltajan lupa ostoksiin verkkokaupassamme.

TUOTEVASTUU
Emme vastaa mahdollisesta Toutlemondelta tilattujen tuotteiden käyttöohjeiden vastaisesta käytöstä tai mahdollisista muista huolimattomuudesta aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista ihmisille eikä eläimille.

FORCE MAJEURE
Toutlemonde on vapautettu suorittamasta näiden ehtojen mukaisia laiminlyönnistä johtuvia velvoitteita, mikäli laiminlyönti aiheutuu force majeure-tyyppisestä tilanteesta (esim. tulipalo, tulva, sabotaasi tai suurta haittaa aiheuttava onnettomuus tai työmarkkinaristiriita tai muut syyt) aiheutuvista viivästyksistä, esteistä tai muista Toutlemondeen liittymättömistä syistä.


Lupoblanka | 05620 Hyvinkää | y-tunnus 2461609-6 | pia@toutlemonde.fi | p. 044 776 6611 klo 16-21