ToutLeMonde
   Etusivu      Turkinhoito ja terveys
 
Kynsisaksista korvien puhdistusaineeseen; nämä kuuluvat joka koiran peruspakkiin!
 
Uutuutena laadukkaat Biogance-shampoot!
 
Miller´s kynsileikkurit

Millers kynsileikkurit

Klassikkotuote! Aidot Miller's Kynsisakset ruostumattomasta teräksestä. Luistamattomat kahvat. Testivoittaja (Kuningaskuluttaja), joka koiran omistajan perustarvike.

Sopii sekä pienille että isoille koirille.


9,90 €
Giljotiinikynsileikkurit
Giljotiinileikkurit
 
Giljotiinileikkureilla leikatessa koiran kynsi asetetaan kiinteään metallisilmukkaan, jonka jälkeen kynsi leikataan kahvoista painamalla.
3,90 €
Mars Kynsileikkurit
Mars kynsileikkurit

Erittäin korkeatasoiset, voimakkaat Mars kynsileikkurit. Leikkurit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niissä on muotoillut, punaiset muovikahvat.

Pituus 16,5 cm.

29,90 €
Styptic powder tyrehdytyspulveri
Styptic powder tyrehdytyspulveri

Styptic powder - tyrehdytyspulveri tuo avun kun vahinko kynsien leikkuussa sattuu. Pulveria ripotellaan vähän vuotavan kynnen, haavan tai ihovaurion päälle, jolloin vuoto tyrehtyy.

Kevyttä ja erittäin riittoisaa jauhetta. Purkki 5 g.
Annostele hyppysellinen puuteria vertavuotavaan paikkaan samalla kevyesti painaen kunnes vuoto loppuu. Vain ulkoiseen käyttöön. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
 
7,90 €
Mars Metallipiikkiharja
Mars metallipiikkiharja
 
Erittäin laadukas, puuvartinen harja. Pyöristetyt metallipiikit ja joustava pohja tekevät harjaamisesta miellyttävää Sinulle ja koirallesi. Aktiivisten harrastajien ja trimmaajien käyttämä.

Keskikokoisen harjan pituus on 21 cm ja leveys 6 cm, ison harjan pituus on 22,5 cm ja leveys 7 cm.
Keskikoko 14,90 €
 
Iso
15,90 €
 
Irtokarvahöylä
Irtokarvahöylä

Irtokarvahöylä soveluu mm. koirien, kissojen, hevosten, kanien ja jyrsijöiden päivittäiseen turkinhoitoon.

Turkin käsittely irtokarvahöylällä tehostaa lemmikin verenkiertoa. Säännöllinen käsittely vähentää lemmikistä irtoavien karvojen leviämistä ympäristöön ja harventaa näin myös kotisi siivouskertoja.

Irtokarvahöylän erityinen muotoilu, keveys ja luistamaton kädensija tekevät työskentelystä helppoa ja miellyttävää. Höylässä käännettävä teräosa, jolla voit valita käyettäväksi joko harvemman piikkiterän tai tiheämmän irtokarvakarstan.

Älä käytä liikaa voimaa käsitellessäsi turkkia.

Pakkauksessa mukana teräsuojus.

Kapean höylän tiheän teräosan leveys 5,5 cm. Karstan pituus n. 20 cm. Terässä 13 piikkiä.

Leveän höylän tiheän teräosan leveys 10 cm. Karstan pituus n. 20 cm. Terässä 26 piikkiä.
 
Kapea 12,90 €
 
Leveä 14,90 €
Karsta, DeLuxe
Karsta, deluxe

Karsta DeLuxe soveluu mm. koirien, kissojen, hevosten, kanien ja jyrsijöiden päivittäiseen turkinhoitoon.

Turkin käsittely karstalla tehostaa lemmikin verenkiertoa. Säännöllinen käsittely vähentää lemmikistä irtoavien karvojen leviämistä ympäristöön ja harventaa näin myös kotisi siivouskertoja.

Karstan erityinen muotoilu, keveys ja luistamaton kädensija tekevät työskentelystä helppoa ja miellyttävää. Älä käytä liikaa voimaa käsitellessäsi turkkia.

Karstassa vipu, jonka avulla piikit painuvat sisään. Näin se on helppo kuljettaa ja tyhjentää karvoista.

Karstaosan mitat: 10 x 6 cm
Karstan kokonaispituus: 18 cm
 
7,90 €
Kampa
Kampa

Laadukkaat, metallipiikkiset, erittäin pitävällä kumipinnoitteisella varrella varustetut kammat erilaisten turkkien hoitoon.
 

1. Keskitiheä kampa

Keskitiheä, 29-piikkinen kampa. Pituus 21 cm.

2. Tiheä kampa
 
Tiheä, 44-piikkinen kampa. Pituus 21 cm.

2.95 € / kpl
Takkuhara
Takkuhara

Takkuhara auttaa pahimmankin takun selvittelyssä halkomalla sen pienempiin osiin yhdeksän teränsä avulla, jonka jälkeen takun aukominen onnistuu helpommin. Unohda siis sakset omgelmatilanteissa ja kokeile turkkia säästävää takkuharaa.

Pituus 18 cm. Kätevä peukalotuki ja pitävä, kumipinnoitettu varsi.

5,95 €
Terminator-irtokarvanpoistaja
Terminator-irtokarvanpoistaja

Irtokarvojen ja pohjavillan poistaminen on nyt erittäin helppoa! Terminator-irtokarvanpoistajalla poistat koirasi irtoavan pohjavillan tai irtokarvat uskomattoman tehokkaasti!

Terminator soveltuu pitkälle ja lyhyelle turkille. Erinomainen hinta-laatusuhde. Terän leveys on 10 cm.

36,00 €
Metalliset punkkipihdit
Metalliset punkkipihdit
 
Punkkipihtejä voidaan käyttää sekä ihmisten että eläinten saamien punkkien irroittamiseen. Punkki irroitetaan ihosta ottamalla punkkipihdeillä tukevasti kiinni punkin näkyvillä olevasta osasta ja kiertämällä sitä varovasti ympäri.
 
2,50 €
Tick Key -punkinpoistaja

Ehkäpä maailman helppokäyttöisin punkinpoistaja!

Tick Key poistaa punkit turvallisesti - kokonaisina. Voidaan käyttää sekä ihmisten että eläinten saamien punkkien irroittamiseen. Kulkee kätevästi mukana avainnipussa.

Materiaali kestävää alumiinia.
5,90 €
Care+ Eye Wipe -silmänpuhdistusliina
Care+ Eye Wipe -silmänpuhdistusliina
Kosteat ja hellävaraiset puhdistusliinat silmien päivittäiseen puhdistukseen. Auttaa poistamaan eritteet ja kyyneltahrat. Sopii koirille ja kissoille. Liinan koko 15 x 20 cm. Pakkauksessa 70 liinaa.
 
4,85 €
Care+ Ear Wipe -korvanpuhdistusliina
Care+ Ear Wipe -korvanpuhdistusliina
Kosteat ja hellävaraiset puhdistusliinat korvien päivittäiseen puhdistukseen. Vähentää korvan hajuja. Sopii koirille ja kissoille. Liinan koko 15 x 20 cm. Pakkauksessa 70 liinaa. rvanpuhdistusliina

4,85 €
 
 
 
Biogance Protein Plus yleisshampoo 250 ml
 
Kaikille turkkilaaduille soveltuva yleisshampoo useasti toistuvaan pesuun. Vehnäproteiinilla rikastettu shampoo puhdistaa hellävaraisesti, ravitsee ja kosteuttaa turkkia. Tuloksena pehmeä, kirkas, helposti hallittava turkki. Sopii kaikentyyppisille turkeille ja myös koiranpennuille.
11,90 €
Biogance White Snow valkoiselle turkille 250 ml
 
Valkoista ja vaaleaa turkin väriä aktivoiva, seljanmarjalla rikastettu shampoo. Puhdistaa hellävaraisesti, hoitaa ja auttaa elävöittämään turkin luonnollista väriä. Sopii myös koiranpennuille ja vaaleille ja valkoisille kissoille.
11,90 €
Biogance Dark Black mustalle turkille 250 ml
 
Mustaa, tummaa ja harmaata turkin väriä aktivoiva, pähkinänkuoriuutteella rikastettu shampoo. Puhdistaa hellävaraisesti, hoitaa ja auttaa elävöittämään turkin luonnollista väriä. Sopii myös koiranpennuille ja mustille, tummille ja harmaille kissoille.
11,90 €
Biogance Tawny Apricot kullanruskealle turkille 250 ml
 
Kullanruskeaa turkinväriä aktivoiva shampoo, jonka tehoaineina ovat porkkanaöljy ja henna. Nämä tehoaineet vahvistavat ja siloittavat, samalla kun provitamiini A ja pH-tasapainoitettu koostumus syväopuhdistavat turkin hellästi. Mieto shampoo kirkastaa luonnollista väriä ja tekee turkin pehmeäksi, silkkiseksi ja kiiltäväksi. Sopii vaaleille ja kullanruskeille/aprikoosinvärisille koirille, kissoille ja pennuille.
11,90 €

Biogance Xtra Volume hoitoaine 250 ml
 
Silkkiproteiinilla ja E-vitamiinilla rikastettu hoitoaine, joka ravitsee syvältä, hoitaa ja antaa turkille ryhtiä. Sopii myös koiranpennuille, kissoille ja kissanpennuille.
13,90 €

Lupoblanka | 05620 Hyvinkää | y-tunnus 2461609-6 | pia@toutlemonde.fi | p. 044 776 6611 klo 16-21