ToutLeMonde
   Etusivu      Ulkoilu ja harrastaminen
 
Talutin ja kaulapanta kuuluvat jokaisen koiran perusvarusteisiin. Koiran panta ja talutin valitaan useimmiten käytännöllisin perustein, mutta huomiota kiinnitetään myös ulkoasuun - on kiva, kun panta ja talutin miellyttävät omaa silmää ja sopivat myös koiran ulkoiseen olemukseen tai persoonaan.
 

 
Talutustuotteet
 

Brava Nahkapanta
Brava Nahkapanta

Erittäin laadukkaasta ja pehmeästä, nelinkertaisesta biisoninnahasta valmistetut kaulapannat. Hopeanväriset soljet ja kiinnityslenkit.

Kaulapannan ulkopinta on maltillisesti kuvioitua, tyylikästä nahkaa. Kaulapannat ovat saatavilla ruskeana ja mustana yhdessätoista eri koossa.

Pantojen pituus on pannan koko mitta alusta loppuun solkiosa mukaanluettuna.
 
 
25 cm, musta t. ruskea
4.90 €
 
30 cm, musta t. ruskea
5.90 €
 
35 cm, musta t. ruskea
6.90 €
 
40 cm, ruskea
7,90 €
 
45 cm, ruskea
8,30 €
 
50 cm, musta t. ruskea
8.90 €
 
55 cm, musta t. ruskea
9.90 €
 
60 cm, musta t. ruskea
10.50 €
 
65 cm, musta t. ruskea
10.90 €
 
70 cm, musta t. ruskea
11.30 €
 
75 cm, musta t. ruskea
12.90 €
Brava Ohuen Ohut - talutin, 180 cm
Brava Ohuen Ohut - talutin, 180 cm

Hivelevän pehmeät, biisoninnahasta valmistetut ylelliset Pyöreät Ohuen Ohuet nahkataluttimet ovat käytössä erittäin mukavia ja käteen miellyttävän tuntuisia.

Tämän siron luksustaluttimen sisällä on venymisen estävä nyöri. Hopeanväriset pistoolilukot. Laadukasta biisoninnahkaa. Taluttimessa kaksi väriä. Brava Ohuen Ohuet - taluttimet soveltuvat erinomaisesti pienille koirille perustaluttimeksi sekä isommille koirille näyttelykäyttöön.
 
Musta t. ruskea
21.90 €
Brava Pyöreä nahkatalutin
Brava Pyöreä nahkatalutin

Hivelevän pehmeät, biisoninnahasta valmistetut Pyöreät nahkataluttimet ovat käytössä erittäin mukavia ja käteen miellyttäväntuntuisia.

Taluttimen sisällä on venymisen estävä nyöri. Hopeanväriset pistoolilukot. Laadukasta biisoninnahkaa. Taluttimessa kaksi paksuutta ja väriä.
 
Ohuen hihnan vahvuus 0,7 cm ja paksun hihnan vahvuus 1,1 cm.
 
Musta t. ruskea OHUT
21.90 €
 
Musta t. ruskea
PAKSU
21.90 €
Brava Nahkainen noutajatalutin
Brava Nahkainen noutajatalutin

Laadukas, erittäin pehmeästä biisoninnahasta pyöreäksi ommeltu Brava Nahkainen noutajatalutin soveltuu hyvin kaikille koirille, joille halutaan nopeasti pään yli pujotettava talutin.

Siirrettävän nahkastopparin avulla voi säädellä kaulainlenkin kokoa. Taluttimen sisällä on venymisen estävä nyöri. Taluttimet ovat saatavana kahdessa pituudessa ja värissä.
 
Lyhyen hihnan pituus on 180 cm  ja pitkän 250 cm.
 
Musta t. ruskea LYHYT
23.90 €
 
Musta t. ruskea
PITKÄ
25.90 €
Brava Noutajatalutin
Brava Noutajatalutin

Pyöreästä nylonnyöristä valmistetuissa laadukkaissa Noutajataluttimissa kaulapanta ja talutin ovat samassa kätevässä paketissa. Noutajatalutin on erityisen kätevä metsästyskoirilla, mutta se soveltuu hyvin myös muillekin koirille, joille halutaan nopeasti pään yli pujotettava talutin.

Siirrettävän nahkastopparin avulla voi säädellä kaulainlenkin kokoa koiran kaulan mukaan. Noutajataluttimet ovat saatavana paksuna ja ohuena mallina - paksussa taluttimessa (halkaisija 13 mm) on valittavana neljä väriä ja ohuessa (halkaisija 9 mm) kaksi väriä. Kaikkien pituus on 190 cm.

Ohut, musta 8.90 €
 
Ohut, tummanruskea 8.90 €
 
Paksu, musta 8.90 €
 
Paksu, tummanruskea 8.90 €
 
Paksu, kelta-punainen
8.90 €
 
Paksu, harmaa-vihreä 8.90 €
 
Flexi Fashion S, Ladies Leopard
Flexi Fashion S, Ladies Leopard

Muodikas, leopardikuviollinen flexi -talutin tuo rentoutta ja vapautta koirasi ulkoiluun. Taluttimen nauha on koko matkalta kestävää nylonnauhaa. Taluttimessa on muotoiltu, käteen istuva Comfort-perä, josta saat hyvän talutusotteen. Soveltuu pienille koirille, <12 kg.

Lukitusmekanismi, jolla säädät taluttimen hihnan tilapäisesti tietyn pituiseksi ja poistat kelausmekanismin käytöstä. Taluttimen pituus 3 metriä.

37.90 €
Flexi Fashion M, Ladies Paisley
Flexi Fashion M, Ladies Paisley

Muodikas, värikkäästi kuvioitu flexi -talutin tuo rentoutta ja vapautta koirasi ulkoiluun. Taluttimen nauha on koko matkalta kestävää nylonnauhaa. Taluttimessa on muotoiltu, käteen istuva Comfort-perä, josta saat hyvän talutusotteen. Soveltuu pienille ja keskisuurille koirille, <25 kg.

Lukitusmekanismi, jolla säädät taluttimen hihnan tilapäisesti tietyn pituiseksi ja poistat kelausmekanismin käytöstä. Taluttimen pituus 5 metriä.
 
43.90 €
Flexi Fashion M, Gentlemen Metal
Flexi Fashion M, Gentlemen Metal

Tyylikäs, metallinharmaa flexi -talutin tuo rentoutta ja vapautta koirasi ulkoiluun. Taluttimen nauha on koko matkalta kestävää nylonnauhaa. Taluttimessa on muotoiltu, käteen istuva Comfort-perä, josta saat hyvän talutusotteen. Soveltuu pienille ja keskisuurille koirille, <25 kg.

Lukitusmekanismi, jolla säädät taluttimen hihnan tilapäisesti tietyn pituiseksi ja poistat kelausmekanismin käytöstä. Taluttimen pituus 5 metriä.

43.90 €
Flexi Classic
Flexi Classic

Tunnetut Flexi-kelataluttimet antavat koirallesi liikkumisen vapautta, mutta pitävät koirasi silti hallinnassasi. Flexi Classic -taluttimen hihnan pituus on 5 metriä. Kolme eri talutinta koiran painon mukaan. Kaksi väriä; punainen ja sininen.

Taluttimessa on lukitus, jonka avulla säädät taluttimen hihnan pituuden mieleiseksesi ja samalla kelausmekanismi poistuu käytöstä. Soveltuvat myös muille eläimille, kuten esimerkiksi kissoille. Flexi Classic on laadukas kelatalutin vuosiksi eteenpäin!
 
1-5, Punainen, < 12 kg
11.91 €
 
1-5, Sininen,
< 12 kg
11.91 €
 
2-5, Punainen, < 25 kg
14.90 €
 
2-5, Sininen,
< 25 kg
14.90 €
 
3-5, Punainen, < 50 kg
19.90 €
 
3-5, Sininen,
< 50 kg
19.90 €
Talutusvyö
Talutusvyö

Talutusvyön avulla koiran talutus sujuu kätevästi ilman käsiä, jolloin voit harrastaa esimerkiksi sauvakävelyä tai hiihtoa yhdessä koirasi kanssa. Vyö auttaa myös useamman koiran ulkoilutuksessa silloin, kun kädet eivät tahdo riittää.

Säädettävässä vyössä on leveä ja tukeva selkätuki, jonka ansiosta koiran kovakaan veto ei tunnu selässä epämiellyttävältä. Vyössä on kaksi vahvaa hitsattua metallilenkkiä, joihin vyön mukana oleva joustava talutin voidaan kiinnittää. 250 cm pitkässä, 2,5 cm leveässä taluttimessa oranssilla kankaalla päällystetty joustava osio, joka venyessään vaimentaa vyöhön kohdistuvat nykäisyt. Kangaspäällisessä on ommellut heijastinnauhat. Talutin on kevyttä nylonhihnaa, jonka molemmissa päissä on pistoolilukot taluttimen kiinnittämiseksi koiran valjaiden / pannan ja talutusvyön välille. Talutusvyön ympärysmitta on säädettävissä välille 60-135 cm. Vyön ja taluttimen väri on musta.

17.90 €Lupoblanka | 05620 Hyvinkää | y-tunnus 2461609-6 | pia@toutlemonde.fi | p. 044 776 6611 klo 16-21